Normiviikko

Tällä viikolla ei ollakaan tehty oikeen mitään jännää. Alkuviikko meni mulla koulutyötä tehdessä ja Tiia sai vaan makoilla uima-altaalla. Viime viikolla saatiin ryhmätyö tehtäväksi, 45-60min esitelmä ja raportti aiheesta trade theories and international investments. Ei ollu kovin helppo homma opiskella googlen avulla aivan uusia talousteorioita nimimerkillä 3 vuotta yrittäny päästä ainoaa pakollista talouskurssia läpi.

Tiia kuntosalin uima-altaalla

Tiia kuntosalin uima-altaalla

Tiistaina mentiin käymään Jimbaranin rannalla, josta saa joka ilta tuoretta grillattua kalaa. Me oltiin kuitenki jo päivällä liikkeellä eikä ehditty odottamaan iltaa, koska ryhmätyö painoi päälle niin saatiin vaan haistella hyviä tuoreen kalan hajuja. Joku ilta pitää kyllä mennä käymään vaikka ei oo hajuakaan pitäiskö ottaa white snapperia vai barracudaa.

SAM_8653 SAM_8656

Tällä viikolla ei ollu torstaina workshoppia eikä ekskursiota ja monet lähti Gileille, mutta me ei lähdetty koska saadaan vieraita Suomesta lauantaina. Sen sijaan mentiin Torstaina aamulla aikaisin Kutalle muutaman kaverin kanssa surffaamaan. Kuta on maailmankuulu aloittelijaystävällisistä aalloistaan ja siellä olikin hiukan hauskempaa harjoitella edellisten hyökyaaltojen jälkeen. Tiia oli jo niin prosurffarin näköinen, että turistit halus päästä kuvaan hänen kanssaan.

DCIM110GOPRO

DCIM110GOPRO

Tiia pääsi jo melkeen pystyyn

DCIM110GOPRO DCIM110GOPRO SAM_8659

 

Surffauksen jälkeen lähdettiin Nusa Duaan suppaamaan, mutta perille päästyämme laskuvesi olikin jo niin matalalla ettei se onnistunut. Perjantaina meinattiin lähteä heti aamusta samaan paikkaan suppaamaan, mutta heti aamusta alkaen satoi vettä ihan kaatamalla ja kohta kadut olikin jo sen näköisiä, että niissä olisi voinut suppailla.

Ollaan nyt oltu jo kuukausi täällä ja pitää alkaa miettimään missä asutaan seuraava kuukausi. Ens viikolla käydään katsomassa yhtä villaa joka olis ihan rannan tuntumassa. Ja sunnuntaina saadaan uus skootteri, joka on kolme kertaa halvempi kun meidän nykyinen.

Huomenna mennään käymään vesipuistossa ja saadaan toivottavasti vierailtamme ruisleipää

-Miro

Kategoria(t): Bali, Indonesia, vaihto-opiskelu, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Normiviikko

  1. jaana ilmonen sanoo:

    Onkos jo tullut koti mieleen,täällä kevät on alkanut. kiva kun saatte vieraita,harmi kun ei päästä tervehtimään,mut laittakaa vaan lisää hienoja kuviaB-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − 11 =