Muutto

Torstaina päästiin muuttamaan uuteen villaan. Vanha villa oli ihan kiva ja tosi halpa, mutta aika kaukana kaikesta eikä siellä ollut mitään kokkausmahdollisuuksia. Uusi villa sen sijaan on aivan Balin ”päätien” Sunset Roadin vieressä, joten tästä on nopea lähteä joka suuntaan eika rannallekaan mene montaa minuuttia ajaa. Vuokra on 7,5 miljoonaa kuukaudessa eli n. 280e per naama, mikä pitää maksaa käteisellä ja isoin seteli on 100 000. Tuntuu hienolta kantaa lompakossa miljoonia. Meidän villan yläkerrassa asuu kolme ruotsalaista tyttöä ja naapurivillassa ,jotka jakaa saman uima-altaan, asuu 6 suomalaista tyttöä. Meillä on villan isoin huone ja vessasta löytyy oma parinhengen poreamme, muutenkin villa on varsin hulppea sillä kahdesta kerroksesta löytyy tilaa vaikka muille jakaa. Yläkerran terassilla kelpaa ottaa myös aurinkoa.

SAM_8804 SAM_8811 SAM_8813 SAM_8805 SAM_8809

Torstai alkoi ekskursiolla käsityöpajalle. Pajalla naiset teki kaikennäkösiä taideteoksia metallista ja puusta. Pajalla oli 65 naista töissä, joista osa asuukin samassa rakennuksessa. Miehiä ei pajalle kaivattu töihin, koska balilaiset miehet ei kuulemma jaksa keskittyä tarpeeksi kauan vaan haluavat vain kaahata liikenteessä ja juoda kaljaa.

SAM_8792 SAM_8800

Illalla mä menin taas perinteisesti Skygardeniin syömään ja juomaan olutta. Tiia meni suomivieraidensa kanssa rannalle. Skygardenin jälkeen lähdin käymään opiskelijakaverin villalla pelaamassa beer bongia.Tiia jäi rannalle kattomaan auringonlaskua, joka oli kuulemma hienoin tähän astisista. Perjantai aamuna Tiia oli vähän reippaampana ylhäällä kuin allekirjoittanut ja lähti vieraidensa kanssa Nusa Duaan suppaamaan. Ja tällä kertaa he pääsivätkin suppaamaan. Ite jäin vaan villalle makoilemaan ja kävin kaupasta hakemassa aamupalaa. Oli mahtavaa reilun kuukauden jälkeen päästä ostamaan maitoa, muroja ja paahtoleipää ja tehdä itse oma aamupala.

SAM_8876

SAM_8899 GOPR2230 GOPR2213

 

-Miro

Kategoria(t): Bali, Indonesia, matkailu, vaihto-opiskelu, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 1